Milas’ın tanınan ve sevilen doktoru, Genel Cerrah Op. Dr. Süleyman Koç, Milas Belediye Başkanı Aday Adaylığı açıklamasının ardından, hızla seçim çalışmalarına başladı.
Hafta başı Güllük halkı ve CHP üyeleri ile buluşan Koç, geçtiğimiz gün de Ören ziyaretinde bulundu.
Ören pazar esnafını ve Örendeki işletmeleri ziyaret eden Koç, akşam ise partililerle buluştu. Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan toplantıda Süleyman Koç; “Milas’ımızı beraber yönetmek, ortak projeler ile güçlenmek, daha güzel, daha yaşanılabilir, hakettiğimiz değerler için mücadele etmek için hazır olduklarını görmekten çok ama çok büyük mutluluk duyuyorum. Milas’ımız için dernekler, sendikalar, odalar, sivil toplum kuruluşları ve halkımız katkı vermek için hazır. Hadi değiştirelim, değişmesi çok zor denilen yanlışları. Siz gücünüzün farkına vardığınızda herşey çok güzel olacak” dedi.
Genel Cerrah Op. Dr. Süleyman Koç, ziyaret edemediği, eksik kalan örgütleri, dernekleri ve odaları da en kısa zamanda fikir alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaret edeceğini belirtti.




