BAKIŞ Haber –
Milas’a bağlı Ağaçlıhöyük Ertuğrul Menteşe Ortaokulu, mezuniyet töreninde duygu dolu ve coşkulu anlara sahne oldu. 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte yeni bir başlangıcın heyecanını yaşadı.
Okul bahçesinde düzenlenen törene, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümran İnce, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, öğrencileri başarılarından dolayı kutlayarak, eğitim hayatlarının bir sonraki aşamasında da aynı azimle yollarına devam etmelerini temenni etti. Eğitime katkı sağlayan hayırseverlere de unutulmadı; Bal ve Şube Müdürü Ümran İnce tarafından plaketleri takdim edildi.
Program, öğrencilerin sahnelediği çeşitli gösterilerle renklendi. Öğrencilerin müzik, şiir ve dans performansları izleyenlerden büyük alkış aldı. Başarılarıyla öne çıkan 8. sınıf öğrencilerinden ilk üçe girenlere ise ödülleri törenle sunuldu.
Mezuniyet programı, öğrencilerin geleneksel kep atma seremonisiyle sona erdi. Aileler ve öğretmenler, bu özel anı bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi.




