Melih KAŞKAR –
TMMOB Milas İlçe Koordinasyon Kurulu üyeleri ve Meslek odaları temsilcileri, Milas Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Halil Mutlu ve Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne atanan Tolga Ay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Belediye Başkan Yardımcısı Halil Mutlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Meslek Odaları ve Milas İKK ile uyum içinde çalışmalar yapmayı umut ettiğini dile getirdi.
Göreve yeni başlayan Harita Müh. Odası temsilcisi ve İKK ilçe sekreteri, İmar ve Şehircilik Müdürü Tolga Ay ise, meslek odalarının önemine vurgu yaparak, dayanışma içinde, Milas için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti.
Geçtiğimiz haftanın TMMOB mimar, mühendis ve şehir plancıları birlik ve dayanışma haftası olmasından dolayı da karşılıklı temenniler ile görüşme son buldu.