BAKIŞ Haber –
AK Parti Milas İlçe Başkanlığı, 23 Kasım Cumartesi günü Milas Halk Eğitim Merkezi’nde yapılacak olağan kongreye hazırlanıyor. Kongrede başkanlığa aday olduğunu açıklayan mevcut İlçe Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru, “Milas’ın hak ettiği hizmetlere kavuşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Kısa Sürede Etkin Bir Dönem
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezi’nin tensipleriyle Milas İlçe Başkanlığı görevine atanan Duygu Pınar Marçalı Doğru, göreve geldiği ilk günden itibaren teşkilatı güçlendirme ve ilçenin sorunlarına çözüm üretme odaklı çalışmalar yürüttü. İlçede gerçekleştirdiği saha ziyaretleri ve parti içindeki etkin çalışmalarıyla dikkat çeken Doğru, kongre öncesi hedeflerini yeniden belirlediklerini ifade etti.
“Hedefimiz Milas’ın Geleceğini İnşa Etmek”
Duygu Pınar Marçalı Doğru, AK Parti’nin Milas’a hizmet etmek için azimle çalışmaya devam edeceğini vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kutlu davaya hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Milas, çok daha fazlasını hak ediyor. Halkımızın sorunlarına dokunan, çözüm odaklı bir siyaset anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Kongremiz, hem teşkilatımızı güçlendirmek hem de ilçemizin geleceğini inşa etmek adına bir dönüm noktası olacak. Hedefimiz, Milas’ın hak ettiği hizmet ve yatırımları ilçemize kazandırmaktır.”
Kadın Liderlik Vurgusu
AK Parti Kadın Kolları’ndaki geçmiş dönemdeki tecrübeleriyle dikkat çeken Doğru, kadın dayanışmasını ve toplumdaki kadın gücünü siyasete taşıyan liderlerden biri olarak öne çıkıyor. İlçe başkanlığı döneminde sahada aktif rol alan Doğru, özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmak için çalışmalara ağırlık verdiğini belirtti.