BAKIŞ Haber –
Milas Belediyesi, Hatay’daki depremzede çocuklara yeni yıl coşkusunu yaşatmak ve soğuk kış günlerinde yanlarında olmak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı. Çocuklar için kıyafet ve ayakkabılardan oluşan hediye paketleri hazırlandı ve Hatay’a gönderilmek üzere yola çıktı.
Başkan Topuz’dan destek …
Hediye paketlerinin hazırlanmasında Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz da bizzat ekiplere destek verdi. Başkan Topuz, çocuklar için ayakkabı ve giysilerin kolilere yerleştirilmesine yardımcı olduktan sonra paketler Hatay’a ulaştırılmak üzere gönderildi.
“Çocuklarımızın yüzlerini güldürmek istedik”
Projeyle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Topuz, hem çocukların yeni yıl sevincine ortak olmayı hem de zor günlerinde yanlarında olduklarını hissettirmeyi amaçladıklarını belirtti:
“Soğuk kış günlerinde Hataylı depremzede çocuklarımızın yanında olmak ve yüzlerini güldürmek için giysi ve ayakkabı yardımı sağladık. Yeni yıl coşkusunu çocuklarımıza yaşatmak istedik. Tüm çocuklarımızın hediyelerini güzel günlerde kullanmasını diliyor, üzücü afetlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”
Yeni yıl sevinci yolda …
Hazırlanan hediye paketlerinin, Hatay’da depremzede çocuklara ulaştırılarak onların yeni yıl coşkusuna katkı sağlaması hedefleniyor. Milas Belediyesi, bu duyarlı çalışmasıyla hem çocukların yüzlerini güldürmeyi hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlıyor.