BAKIŞ Haber –
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, emekçilerin toplumsal refahın en büyük taşıyıcısı olduğunu vurguladı. Topuz, günümüz koşullarında emeğin karşılıksız bırakıldığına ve iş güvenliği ile sosyal hakların ihmal edildiğine dikkat çekti.
“1 Mayıs, yüzyıllardır süren hak arayışlarının ve adalet mücadelesinin simgesidir” diyen Başkan Topuz, toplumun geleceğinin emekçilerin alın teriyle şekillendiğini belirtti. Üretimin her aşamasında özveriyle görev yapan işçilerin kentlerin gelişiminde büyük pay sahibi olduğunu ifade etti.
Topuz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Emeğin kutsallığını savunmak, adil bir düzen için sesimizi yükseltmek her bireyin ve kurumun sorumluluğudur. Milas Belediyesi olarak bu sorumluluğun farkındayız ve emekçiden yana tavrımızda kararlıyız.”
Başkan Fevzi Topuz, mesajının sonunda belediye çalışanları başta olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı; emek mücadelesinde yaşamını yitirenleri ise saygı ve rahmetle andı.



