BAKIŞ Haber –
Milas zeytin ve zeytinyağı sektörünün uzun yıllardır öncülerinden biri olan S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, hayatını kaybetti. Gül’ün vefatı, yalnızca Milas’ta değil, bölge genelinde zeytin ve zeytinyağı üretimiyle uğraşan kesimde derin bir üzüntü yarattı.
Yaklaşık 20 yılı aşkın süredir kooperatif başkanlığı görevini yürüten Kamil Gül, üreticilerin örgütlenmesi, ürün kalitesinin artırılması ve Milas zeytinyağının marka değerinin yükselmesi adına önemli çalışmalara imza attı. Görev süresi boyunca üretici odaklı yaklaşımıyla tanınan Gül, sektörün gelişimine katkı sunan isimler arasında yer aldı.
Merhum Gül için Tariş Hizmet Binası’nda bir tören düzenlendi. Sevenleri, mesai arkadaşları ve çok sayıda üreticinin katıldığı törende duygusal anlar yaşandı.
Kamil Gül’ün cenazesi, Selimiye Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölyaka Mahallesi’nde toprağa verildi.
Zeytin ve zeytinyağı camiasında derin bir iz bırakan Kamil Gül’ün vefatı, bölge tarımı adına önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor.
Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.









